Slike BeArtAngel iščejo in najdejo posebno mesto v prostoru. In ko so postavljene, se barvna moč njihove izraznosti začne prepletati in ustvarjati popolno celoto. Opazovalec slik občuti notranjo moč in jasnost naslikanega, notranje vodstvo, ki se zrcali v harmoniji in, ki nikogar ne pušča ravnodušnega. Vsaka slika zase predstavlja trenutek, ki ga je slikar prestregel v času in ta trenutek prenesel v lepoto usklajenega ritma barv, materiala in sporočila. Vsaka slika predstavlja svojo zgodbo, ki pomeni zgodbo vseh nas, vsak  v njej najde svoje notranje zrcalo. Velik prostor, ožarjen z eno samo sliko BeArtAngel, postane poln, prostor, ki ga napolnjuje več slik, pa predstavlja ples barv, harmonije in lepote in se kot tak približa opazovalcu in osvetli njegove najbolj skrite misli o obstoju in umetnosti življenja.

Človek lahko zares napreduje samo iz tistega, kar v svojem pravem bistvu je in ne preko tistega, za kar se ima. Objektivna umetnost ga pri tem podpira. BeArtAngel slike so uglašene na tisto osnovno, pravo in na nek način enako Bistvo v vseh nas.

Slike so narejene tudi po naročilu, v tehniki akril ali olje na platno različnih dimenzij, dodani so kristali ali poldragi in dragi kamni ter pozlata.

  • Instagram - Black Circle
  • facebook-square